петак, 9. новембар 2012.

Lilly i DM Novi Sad-Kako za malo para kupiti dobre proizvode

Ako živite u Novom Sadu i čitate ovaj post-super! Ako ipak ne ako jedan dan navratite u srpsku Atinu znate koji su to super proizvodi po pristupačnim cenama. Naravno da većina vas nije spremna da izdvoji 1.000 dinara za jedan sjaj za usne koji je manje-više kao i svaki drugi, 800 dinara za olovku za oči, 1.500 za puder. U ove dve drogerije nisu baš sve najpovoljnije cene i da odmah napomenem OVAJ POST NIJE NAMENJEN PROMOVISANJU NITI "PLJUVANJU" "LILLY" I "DM" DROGERIJA.
Ovako pričaću o nekim COLORAMA proizvodima od Maybellinea, po meni COLORAMA ima sjajne nijanse i povoljne cene, sjajevi su super i lakovi takođe, postojani su i imaju sjajne boje, tako je bar bilo u slučaju sa onom prošlom edicijom lakova kojih je ostalo još vrlo, vrlo malo, ne sumnjam ni da je ovo novo izdanje ništa lošije;)
Moja zasigurno najbolja nijansa sjaja je ova 297 COLORAMA sjaja u tubici fantastičan je, samo pazite da ne preterate sa količinom da ne bi izgledali vulgarno:/ CENA: 200-250 din.
Ima i ovi sa aplikatorom njih nisam probala, nisam imala neku želju jer deluju nekompaktno ali čine mi se ok. Mislim da se cena kreće oko 300 din.  








COLORAMA u tubici












COLORAMA sa aplikatorom





Ah, da! Lakovi!
Ima oko 50-ak trendi boja 8D
CENA: 200-300 din. Možda nisu baš, baš jeftini ali se isplate.







Senke...hmmm...Većinom su mat i nežnijih boja cena je i više nego pristupačna a postojane su i nežne CENA: 150-200 din











Rumenilo...puffff...nzm kakvo je cena je ok 200-350 din.

Нема коментара:

Постави коментар

Nemojte psovati,vređati na nacionalnoj osnovi i omaložavati. Nećemo se mrzeti važi? Hvala ;)